PortaliForumPytësoriRegjistrohuidentifikimi

Share | 
 

 SI ILUMINATET - MASONET SUNDOJN: MARRVESHJA E MËSHEFT ME REPTILËT (DHE DEMONET)

Shko poshtë 
AutoriMesazh
LaNiGc

avatar

Numri i postimeve : 682
Pikët : 2452
Reputation : 291
Join date : 23/03/2012
Mosha : 30
Vendodhja : DIGITAL OCEAN

MesazhTitulli: SI ILUMINATET - MASONET SUNDOJN: MARRVESHJA E MËSHEFT ME REPTILËT (DHE DEMONET)   Sat Apr 28, 2012 2:00 am

SI ILUMINATET - MASONET SUNDOJN: MARRVESHJA E MËSHEFT ME REPTILËT (DHE DEMONET)

VËREJTJE : KY TEKST GJITHSESI NUK ËSHTË AUTENTIK, POR FLET PËR GJENDJEN E VËRTETË TË GJËRAVE


Kodi:
Pakti me reptilët

 
The Reptilian Pact
 (The "Secret Pact", the "Secret Covenant")

Autor i panjohur

Shenime prej Webmajeshtrit: Ky artikell e ka pasur titullin orgjinal: “Marrveshje e mësheft” dhe ka qenë i dërguar anonimisht me E-Mail të pa përdorshëm në www.Bankindex.com, kjo është kompani për këshilla financiare në Floridë, SH.B.A.

Në fazën fillestare nuk kam muajtur me gjetur verzionin orgjinal në gjuhë angleze të këtij teksti në bankindex.com. Dikush e ka ka përkthy këtë tekst në gjuhë spanjole dhe e ka vendosur në web faqenhttp://www.animalweb.cl/N_O_IMPERIAL/pacto_secreto.htm.

Une e kamë përkthyrë versionin spanjol në gjuhë angleze dhe e kamë paraqitur në këtë Web faqe. Prej lexuesve më von kamë marrur verzionin orgjinal në gjuhen angleze të cilin e kam krahasuar pastai me përkthimin tim për shkak të saktësisë së tekstit.

Kjo është verzion orgjinal që e kam vendosur në vend përkthimit tim.Iluzioni ka e qenë ashtu i madh, ashtu gjigant, kështu që do të ju ikin percepcionit të vetë.

Për ta që kan me i parë kan me menduar se jan çmendur.

Ne kemi me krijuar fronte të ndara që ata ti ndalojmë të mosë shofin lidhëshmërinë në mesë neshë.

Ne kemi mu sjellur sikur që nuk jemi të lidhur me ta në atë mënyrë që ti i mbajmë në iluzion.

Qëllimi i jonë ka me u realizuar pika pika, ashtu që kurr nuk ka me u dyshuar në ne.


Kjo ka me ju penguar që ti shofin ndryshimet kur ato ndodhin.


Ne kemi me qenë gjithmonë mbi fushen relative të përvojave të tyre, sepse ne i njohim mësheftsitë të apsolutës.

Ne kemi me punuar së bashku dhe gjithmonë kemi me qenë të lidhur me lidhje të gjakut(me aristokrat) dhe ruajtjen e mësheftësive. Vdekja ka me e arritur ate i cili flet(për ne).


Ne kemi me mbajtur jetën e njerëzve të shkurtër dhe mendjet e tyre të dobta, derisa kemi me me luajtur rrolin kinse po e bëjmë të kundërtën.


Ne kemi me e shfrytzuar dijen e shkencës dhe të teknologjisë në mënyrë subtile ashtu që ata kurrë nuk kanë me e parë se çka po ndodhë.

Ne kemi me ju qitur metale të buta, akcelerator për plakje dhe sedativa në ushqim dhe uji, gjithashtu edhe në ajr.


Ata kanë me qenë të mbuluar me helme kudo që të rrotullohen.

Metalet e buta kan me bërë ate që ata ti humbin mendjet e tyre.

Ne kemi me ju premtuar për zbulimin e ilaqeve nëpërmesë shumë fronteve tona, kurse në realitet kemi me i ushqyrë edhe me ma shumë helme.

Helmet kanë me qenë të absorbuara nëpërmjet lëkurës dhe gojve të tyre ku ka me ua shkatrruar mendjet e tyre dhe sistemet e tyre reproduktive.

Për shkakë të gjithë kësajë, kan me lindur fëmijë të vdekur dhe ne kemi këtë informacin me e mshefur.

Helmet kanë me qenë të mëshefura në çdo send çka ata i rrethon, në çdo send çka ata pinë, hajnë, marrin frymë dhe veshin.

Ne duhet patjetër të jemë dhjelparak në hedhjen e helmeve, sepse ata kanë me e vërejtur këtë.

(We must be ingenious in dispensing the poisons for they can see far.)

Ne kemi me i mësuar ata se helmet janë të mira, duke i përdorur fotografitë argëtuese dhe tonet muzikore(reklamat).

Kan me kërkuar ndihmë prej njerëzve të dalluar(shkenctarve, mjekve), kurse ne kemi me i angazhuar ata(shkenctaret, mjekët), që ti propagandojn helmet tona si ilaqë.

Ata kan me i parë në filma që prodhimet tona përdorën dhe kam me u mësuar në ta dhe kurrë nukë kanë me e ditur efektin e tyre të vërtetë.

Kur të lindin, ne kemi me i shpejtuar helmet në gjak te fëmijt e tyre duke i bindur se kjo është për të miren e tyre(vakcinimi).

Ne kemi me filluar heret, kur mendjet e tyre jan të reja, ne kemi me i sulmuar fëmijt e tyre me ato çka fëmijt ma së shumi i dojnë, ëmbëlsirat.


Kur dhambët ju damtohen, ne kemi me i mbushur me metale i cili ka me i mbytur mendjet e tyre dhe kemi me ua vjedhur ardhmërië e tyre.

Kur aftësitë e tyre për të mësuar bëhen nën ndimim, ne kemi me krijuar medikamente të cilat kan me i bërë të sëmurë, dhe kem me bërë që të kanë sëmundje tjera, sepse ne kemi me krijuar edhe më shumë medikamente.

Ne kemi me i bërë të ndëgjueshëm dhe të dobët para nesh me fuqit e tona.

Ata kanë me u bërë depresiv, të ngadalshëm dhe për së tepërmi të trash-të majm, dhe kan me ardhur te ne me na kerkuar ndihmë, dhe ne kemi me ju dhanur edhe ma shumë helme.

Ne kemi me ua drejtuar kujdesin e tyre në pere dhe për të mira matriale ashtu që ata kurr mos të lidhen me qenjen e tyre të mbrenshme.

Ne kemi me i mashtruar me zgjushmerin(të qenurit zgjut), me kënaqsit e jashtme dhe me lojna ashtu që ata kurr mos të jenë një me njësinë e Tërsisë(një me univerzin).

Mendjet e tyre kan me na takuar ne dhe ata kan me punuar ashtu si ne ju thojmë.

Nëse refuzojnë, ne kemi me gjetur mënyrën që ta hedhim teknologjinë për ndërrimin e mendjeve në jetët e tyre(mikroqipët). Ne kemi me e përdorur frigën si armë tonën.


Ne kemi me i bashkuar qeverit e tyre dhe kemi me i hedhur kundershtarët në mesin e tyre. Ne kemi me i poseduar dy anët.Ne kemi me e mëshefur gjithmonë qëllimin tonë, por kemi me e realizuar planin tonë.Ata kanë me qenë fuqija puntore për ne dhe ne kemi me përparuar prej mundimeve të tyre.Familjet tona kurr nuk kanë me u përzirë me të atyre.(Aristokracija është mjet i bmyllur i gjakut.)Gjaku i ynë duhet pa tjeter të jetë i pastër, sepse kjo është ashtu.Ne kemi me bërë që ata të mbyten në mesë veti, atëher kur ne na përshtatet.

(Iluminatet-Masonët i shkaktojnë të gjitha luftrat.)Ne kemi me i mbajtur të ndarë prej të tërë çka është, nëpërmesë dogmës dhe religjionit.

(Iluminatet i krijojnë të gjitha ideologjitë, sektet dhe religjionet – budizmi i hershëm nuk është religjion, po rrugë e pastrimit dhe i zgjimit.)Ne kemi me i kontrolluar të gjitha aspeket e jetë së tyre dhe kemi me ju thanur çka të mendojnë dhe si të mendojnë.Ne kemi me i udhëhequr butë dhe kajshëm, duke i nderuar që të mendojnë që ata vetveten po e udhëheqin.Ne kemi me e nxitur urrejtjen në mesë tyre nëpër mesë fraksionit tonë.Kur drita shëndritë në mesë tyre, me kemi me shuajtur ate me përqeshje, apo me vdekje, çka më së shumti ne na përgjigjet.Ne kemi me i bërë ata që tua shkulin njëri tjetrit zemren dhe ti mbysin fëmijët e tyre të vetë.Ne kemi me e krijuar këtë duke e përdorur urrejtjën si aleat tonin, me idhnim si shokë tonin.Urrejtja plotsisht ka me i verbuar dhe kurrë nukë kanë me parë që prej konflikteve të tyre ne kemi me u qfaqur si sunduesit e tyre.Ata kanë me qenë të kapluar me vrasje në mesë veti.Aa kanë me u larë me gjat të vetëvetes dhe kan me i vrarë kojshit e vetë aqë gjatë sa neve na përgjigjet.

Prej kësaj ne kemi shum me përparuar, sepse ata nuk kan me na parë, sepse ata nuk munden me na parë

Ne kemi me vazhduar me përparuar prej luftrave të tyre dhe vdekjeve të tyre.

Ne kemi këtë me e përsëritur përseri dhe përsëri deri të arrihet qëlimi i ynë i fundit.

Ne kemi me vazhduar me i detyruar të jetojnë në frigë dhe urrejtje nëpërmesë fotografive dhe zëreve.

(Medijet, para se gjithash ato vizuele.)
Ne kemi me i shfrytzuar të gjitha llojet e mjeteve që këtë ta bëjmë.

Mjetet kemi me i marrur prej punës së tyre.

Ne kemi me i bërë që ata të urrehen në mesë veti dhe ti urrejnë fqinjët e vetë.

Ne gjithmonë kemi me e mëshefur të vërtetën e lartë prej tyre, kinse jemi të gjith Një.

Ata kurrë nukë guxojnë me e ditur!

Ata kurrë nuk ban me e ditur që ngjyra është iluzion, ata gjithmonë duhet të mendojnë që nuk jan në mes veti të barabart.
Pikë për pikë, pikë për pikë, ne kemi me e realizuar qëllimin tonë.

Ne kemi me okupuar tokën e tyre, resurset dhe pasurinë, që ta vendosim kontrollen e plotë mbi ta.

Ne kemi me i mashtruar që ti pranojn ligjet që kan me u a vjedhur edhe atë lirijë të cilën kan me pasur.

Ne kemi vendosë sistemet monetare të cilat kanë përgjithëmonë me i robruar, duke i mbajtur ata dhe fëmijtë e tyre në borgje.

Kur ata bashkohen, ne kemi me i denuar për kriminal dhe me ja paraqitur botës fotografij tjetër, sepse ne kemi me i poseduar të gjitha medijet.

Ne kemi me shfrytzuar medijet tona me e kontrolluar rrjedhjen e informatave dhe emocionet e tyre, tërë këtë për dobijën tonë.

Kur ata qohen në kryengritje kundra nesh, ne kemi me i shkelur si inseket, sepse ata jan ma të vogjël se insektet!

(Ja shiqoni si na trajtojn ne njerzve demonet dhe reptilet?)


Ata kanë me qenë të pa ndihmë që të bëjnë çka do qoft, sepse nuk kanë me pasur armë.

Ne kemi me i regrutuar disa prej tyre (masonet-iluminatet) që për ne të i nxjerrin planete tona, ne kemi me ju premtuar jetë të përjetshme, por jetë të përjetshme kurrë nukë kanë me pasur, sepse ata nukë jan ne.

(Ja shiqoni edhe Masonet-Iluminatet njerzit ma të menqur të botës jan ra nën kurthën e demonve dhe reptilve dhe punojnë kundra njerziomit dhe vetvetes.)


Regrutet kan me qenë të quajtur të “inicuarit” (Shëndritshmit) dhe kanë me u futur në lëvizjet e proceseve e rrejshme kah realitetet e larta.


Anëtarët e këtyre grupeve(okulte, masone) kanë me menduar që janë një së bashku me ne, por kurrë nukë kanë me e njohur të vërtetën.


Ata (masonët)kurrë ukë guxojnë me e ditur këtë të vërtetë sepse kanë me kthyrë kundra neshë.

Sepse puna e tyre ka me qenë e shpërblyrë me gjërat toksore dhe me tituj të lartë, por ata kurrë nuk kanë me qenë të pa vdekshëm, asë që kanë me na u bashkuar, kurr nukë kanë me marrur dritë, asë që kanë me udhtuar nëpër yje.

Ata kurrë nukë kanë me i arritur realitetet e larta, sepse me vrasjen e tjerve prej llojit të tyre ka me ju ndërpre rruga deri te realiteti i shëndritjës.

Ata kurrë nukë kanë me e ditur.

E vërteta ka me qenë e mshefur para hundve të tyre, aqë afër, që nukë kanë me qenë të aftë që të fokusohen në ta deri sa të jetë tepër vonë.

O po, aqë gjigate ka me qenë iluzioni i lirisë, që ata nukë kanë me e ditur që janë skallavët tonë(masonët).


Kur të jetë çdo send në vendin e vetë, realitetin që e kemi krijuar për ta ka me i poseduar.


Realiteti kame qenë burg i tyre.

Ata kanë me jetuar në vetëmashtrim.

Kur qëllimi i ynë ka me u arritur, ka me filluar epoka e dominimit të ri.

(Rend i Ri Botror.)


Mendjet e tyre kanë me qenë të lidhur me besimet e tyre, besimet të cilat të cilat ne ua kemi vendosur prej kohrave të lashta të harruara.

Por, ata nëse ndonjiher e marrin vesh që jan me ne të barabrt, ne atëherë kemi me qenë të zhdukur.

KËTË ATA KURRË NUK GUXOJNË ME E DITUR.

Në qoftë se ata ndonjiherë e marrin veshë që të gjithë së bashku munden me na ngadhënyrë, ata kan me u nisur dhe këtë me e bërë

Ata kurrë, kurrë nukë guxojnë me e ditur çka kemi bërë, por nëse e marrin veshë, ne nuk kemi ku me ikur, sepse, njëher kur perdja bjen, ka me qenë lehtë me e ditur në realitet kush ne jemi.


Akcionete tona kan me na zbuluar, dhe ata kan me na zan dhe kurrë nuk kanë me na dhanë strehim.

Kjo është Mësheftësija e Marrëveshjës me të cilën kemi me jetuar në jetët tjera të tashme dhe të ardhëshme, sepse ky realitet ka me i ngritur shumë gjenerate dhe jetra.

Kjo marrëveshje është e vulosur me gjak, me gjak tonin. Ne, të cilët prej qiellit në tokë kemi ardhur.

Për këtë marrëveshje KURRË, KURRË nuk guxon të dihet që ekziston.


Kjo, KURRË, KURRË nuk guxon të shkruhet apo të flitet, por nëse kjo ndodhë, vetëdija e cila ke me lindur ka me e liruar tërbimin KREATORIT PRIMAR në ne dhe ne kemi me qen të dërguar në thellsi prejtë cilës edhe kemi ardhur dhe kemi me mbetur atje deri në fundë të kohës të vetë pafundësisë.E përktheu dhe e pregaditi. Salih Basha


_________________
Ç'do gabim Eshte PSIM - Ç'do psim Eshte MSIM
Mbrapsht në krye Shko poshtë
 
SI ILUMINATET - MASONET SUNDOJN: MARRVESHJA E MËSHEFT ME REPTILËT (DHE DEMONET)
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
 :: MISTERE ::  K O N S P I R A C I O N-
Kërce tek: