PortaliForumPytësoriRegjistrohuidentifikimi

Shiko mesazhet pa përgjigje
 

RELIGJIONE

 
TematMesazhet
Mesazhi i fundit
Asnjë mesazh i ri

K R I S H T E R I M I


Të gjithë besimtarët e Krishter munden të bashkëbisedojn në këtë nënforum rreth fesë se tyre të adhuruar, por njëkohësisht janë të lirë që edhe ato që i përkasin të tjera besimeve fetare, të japin mendimet dhe konkluzionet e tyre ne lidhje me Fenë Krishtere...

Moderatorët: fakiri, LaNiGc
1971320YEZIDI (Jezitet)...
Fri Apr 11, 2014 2:26 am
Niko_ Shiko mesazhin e fundit
.Asnjë mesazh i ri

I S L A M I


Të gjithë besimtarët Muslimanë munden të bashkëbisedojn në këtë nënforum rreth fesë se tyre të adhuruar, por njëkohësisht janë të lirë që edhe ato që i përkasin të tjera besimeve fetare, të japin mendimet dhe konkluzionet e tyre ne lidhje me Fenë Islame...
.

Moderatorët: fakiri, LaNiGc
1721271YEZIDI (Jezitet)...
Fri Apr 11, 2014 2:26 am
Niko_ Shiko mesazhin e fundit
..Asnjë mesazh i ri

J U D A I Z M I


Me qenese në trevat tona nuk është i përhapur besimi Judaik, anëtarët mundë postojnë tema dhe te diskutojnë gjithëqka që dijnë rreth këtij religjioni

Moderatorët: fakiri, LaNiGc
2660YEZIDI (Jezitet)...
Fri Apr 11, 2014 2:26 am
Niko_ Shiko mesazhin e fundit
...Asnjë mesazh i ri
A T E I Z M I

Në këtë forum mund të postojnë anëtarët tema në lidhje me Ateizmin, ata të cilët përkrahin këtë ideologji. Gjithashtu mund të diskutojnë edhe me anëtarët e tjerë të cilët nuk janë pro këtyre ideve. Debatet e mirëfillta janë të lejuara...

Moderatorët: fakiri, LaNiGc
2228YEZIDI (Jezitet)...
Fri Apr 11, 2014 2:26 am
Niko_ Shiko mesazhin e fundit

Mesazhe të rejaMesazhe të rejaAsnjë mesazh i riAsnjë mesazh i ri  Forumi është KyçurForumi është Kyçur