PortaliForumPytësoriRegjistrohuidentifikimi

Shiko mesazhet pa përgjigje
 Forum TematMesazhet
Mesazhi i fundit

MISTERE

 
Asnjë mesazh i ri
Moderatorët: Green Line, LaNiGc
240278Indian Summers...
Mon Jan 09, 2017 4:32 am
Chenienhasuch Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

K O N S P I R A C I O N


Konspiracion

Histori konspirative,Masoneri,Projekte sekrete,Grupe sekrete,Politike Konspirative


Moderatorët: Green Line, LaNiGc
69114Zanafilla e Maso...
Sat Dec 20, 2014 2:26 am
Katilja Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

M I T O L O G J I

Explorerkosova

Fenomene te pashpjegueshme qe krijuan mite ne mendjen e njerezimit .

..

Moderatorët: Green Line, LaNiGc
3740Pema Gjenealogji...
Sun Feb 15, 2015 8:00 am
xhemajl kushutani Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

P A R A P S I K O L O G J I


Psikokinezi, psikometri, telepati, radiestezi, shikim ne distance, autoskopi ...

Moderator: LaNiGc
42256Syri i Tretë?
Fri Nov 13, 2015 8:41 pm
Adonit Darsi Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i ri

E N T I T E T E


Krijesa, hije, engjuj, demon, fantazma, xhindët, zana, shtojzovalle, sirenat ...

Moderatorët: Green Line, LaNiGc
80116Largimi i xhinëv...
Sat Feb 01, 2014 11:38 am
elvis shahini Shiko mesazhin e fundit

OKULTIZEM

 
Asnjë mesazh i ri

S P I R I T U A L I T E T


Mistikë, metafizikë, gnosë, hermeticizëm, budizëm, meditim, kabala, alkimi ...

Moderator: LaNiGc
121218Magjia Kaotike...
Tue Feb 11, 2014 2:24 am
Gon! Shiko mesazhin e fundit
.Asnjë mesazh i ri

S I M B O L I K E


Simbole te shenjta apo blasfemuese, shifra te mallkuara apo fatsjellese ...

Moderator: LaNiGc
4158Magjia Kaotike...
Tue Feb 11, 2014 2:24 am
Gon! Shiko mesazhin e fundit
..Asnjë mesazh i ri

M A G J I


Magjia mbinatyrore, shtrigani, praktika okulte, llojet, ritualet dhe mbrojtja ...

Moderator: LaNiGc
2539Magjia Kaotike...
Tue Feb 11, 2014 2:24 am
Gon! Shiko mesazhin e fundit

EZOTERIZEM

 
Asnjë mesazh i ri

A S T R O L O G J I


Horoskopi, ylldija, interpretimi i konstelacionit të yjeve dhe ndikimet e tyre ...

Moderatorët: Nikolino, LaNiGc
5297 Me thuaj shenje...
Tue Feb 17, 2015 9:53 am
qamrije berisha Shiko mesazhin e fundit
.Asnjë mesazh i ri

E N D E R R A


Interpretimi i simbolikës së ëndrrave dhe lidhja e tyre me realitetin tonë ...

Moderatorët: Nikolino, LaNiGc
2457Nostradamus
Sun Dec 21, 2014 3:32 am
Katilja Shiko mesazhin e fundit
..Asnjë mesazh i ri

P R O F E C I


Parashikimi i së ardhmes, orakujt, supersticione, tarot, leximi i dorës, fallë ...

Moderatorët: Nikolino, LaNiGc
1947Nostradamus
Sun Dec 21, 2014 3:32 am
Katilja Shiko mesazhin e fundit

MEDIATEKË

 
Asnjë mesazh i ri

F O T O T E K ËModeratorët: Green Line, LaNiGc
2043Homazh për Kosov...
Tue May 06, 2014 2:30 am
Nikolino Shiko mesazhin e fundit
.Asnjë mesazh i ri

A D I O T E K ËModerator: LaNiGc
1315Homazh për Kosov...
Tue May 06, 2014 2:30 am
Nikolino Shiko mesazhin e fundit
..Asnjë mesazh i ri

V I D E O T E K ËModerator: LaNiGc
1315Homazh për Kosov...
Tue May 06, 2014 2:30 am
Nikolino Shiko mesazhin e fundit
...Asnjë mesazh i ri
B I B L I O T E K Ë


Moderator: LaNiGc
35KANUNI – Librat...
Sat Apr 20, 2013 1:23 am
LaNiGc Shiko mesazhin e fundit

RELIGJIONE

 
Asnjë mesazh i ri

K R I S H T E R I M I


Të gjithë besimtarët e Krishter munden të bashkëbisedojn në këtë nënforum rreth fesë se tyre të adhuruar, por njëkohësisht janë të lirë që edhe ato që i përkasin të tjera besimeve fetare, të japin mendimet dhe konkluzionet e tyre ne lidhje me Fenë Krishtere...

Moderatorët: fakiri, LaNiGc
1971320YEZIDI (Jezitet)...
Fri Apr 11, 2014 2:26 am
Niko_ Shiko mesazhin e fundit
.Asnjë mesazh i ri

I S L A M I


Të gjithë besimtarët Muslimanë munden të bashkëbisedojn në këtë nënforum rreth fesë se tyre të adhuruar, por njëkohësisht janë të lirë që edhe ato që i përkasin të tjera besimeve fetare, të japin mendimet dhe konkluzionet e tyre ne lidhje me Fenë Islame...
.

Moderatorët: fakiri, LaNiGc
1721271YEZIDI (Jezitet)...
Fri Apr 11, 2014 2:26 am
Niko_ Shiko mesazhin e fundit
..Asnjë mesazh i ri

J U D A I Z M I


Me qenese në trevat tona nuk është i përhapur besimi Judaik, anëtarët mundë postojnë tema dhe te diskutojnë gjithëqka që dijnë rreth këtij religjioni

Moderatorët: fakiri, LaNiGc
2660YEZIDI (Jezitet)...
Fri Apr 11, 2014 2:26 am
Niko_ Shiko mesazhin e fundit
...Asnjë mesazh i ri
A T E I Z M I

Në këtë forum mund të postojnë anëtarët tema në lidhje me Ateizmin, ata të cilët përkrahin këtë ideologji. Gjithashtu mund të diskutojnë edhe me anëtarët e tjerë të cilët nuk janë pro këtyre ideve. Debatet e mirëfillta janë të lejuara...

Moderatorët: fakiri, LaNiGc
2228YEZIDI (Jezitet)...
Fri Apr 11, 2014 2:26 am
Niko_ Shiko mesazhin e fundit

SHKENCË

 
Asnjë mesazh i ri

T E K N O LO G J I


SHKENCË DHE ARRITJET SHKENCORE & TEKNOLOGJIKEModerator: LaNiGc
287312 Fundi i botës...
Sun Oct 13, 2013 11:40 am
Gon! Shiko mesazhin e fundit
.Asnjë mesazh i ri

A S T R O N O M I


Hapsira qiellore: Yje, Planete, Asteroid, Satelitë...


Moderator: LaNiGc
146152 Fundi i botës...
Sun Oct 13, 2013 11:40 am
Gon! Shiko mesazhin e fundit
Kush është në linjë
Kush është në linjëAnëtarët e këtij forumi kanë postuar 2885 artikuj
Forumi ka 644 anëtarë të regjistruar
Anëtari më i ri edikingu
1 Përdorues në Linjë: 0 anëtarë 0 të fshehur 1 vizitor
Rekord i përdoruesve në linjë ishte 43 më Sat Jul 29, 2017 3:48 am

Anëtarët të regjistruar Asnjë
Legjenda : [ Moderatorët ][ Webmaster ]

Mesazhe të rejaMesazhe të rejaAsnjë mesazh i riAsnjë mesazh i ri  Forumi është KyçurForumi është Kyçur